2023 RENK VE MODA TRENDİ
2023 RENK VE MODA TRENDİ
18 Ocak 2023

2023 RENKLERİ VE MODASI NELERDİR?

 

Modadan güzelliğe,dekorasyondan sanata kadar birçok sektörü etkileyen renk Viva Magenta olarak belirlenmişti! Viva Magenta rengi nasıl bir renk diye sorucak olursanız kökleri kırmızı aileden gelen ve yeni bir güç sinyalinin ifadesi olan gölge olarak belirlendi.

 

New York, Londra, Milano ve Paris podyumları 2023 İlkbahar/Yaz trendlerini şimdiden belirledi. Holografik desenler, tığ işi parçalar, dar siluetler ve parlak detaylar... Gardıropta yünler, kaşeler, deriler ön safhalara çekilse de 2023 İlkbahar/Yaz mevsimine yatırımlık parçalar için yer açmalıyız. Rotamızı 2023 İlkbahar/Yaz mevsimi trendlerinin sergilendiği podyumlara çeviriyoruz.

 

New York Moda Haftası 2023 İlkbahar/Yaz Trendleri

 

Bir Ters Bir Düz

 

El işçiliğine övgünün yükseldiği podyumda, tığ işi parçalar popülerlik kazanıyor. 70'li yılların el yapımı zanaat öğeleri 2023 yılının İlkbahar/Yaz trendleri arasındaki yerini alırken mevsimin mottosu şimdiden belli: Bir ters bir düz.

 

Çiçekli Desenler

 

İlkbahar/Yaz'ı müjdeleyen çiçekler bir mevsim klişesi olsa da 2023 podyumlarında taze ve fresh bir görünüme kavuşuyor.



Londra Moda Haftası 2023 İlkbahar/Yaz Trendleri

 

Holografi Sanatı

 

Tasarımlara üçüncü boyut ekleyen holografi sanatı, sıcak mevsimlerin içimizde uyandırdığı duyguları somutlaştırıyor. David Koma'nın 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen holografik desenli çizmeler, spot ışıklarını üzerinde sevenlerin üniforması olmaya aday.





Milan Moda Haftası 2023 İlkbahar/Yaz Trendleri

 

Ezberbozan Siyah

 

Moda dünyasının favori rengi siyah, Versace'nin podyumunda cesur bir forma bürünerek parlaklık dozajını artırıyor. Ezberleri bozarak 2023 İlkbahar/Yaz mevsimine cilalı bir his veren, renk tonlarının en havalısı siyah için gardırobunuzda yer açın.

 

Dar Silüetler Geri Dönüşte

 

Dar silüetler uzun süredir 'modası geçmiş' kabul edilse de 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında geri dönüşe sahne oluyor. Podyumunda öne çıkan, vücudu saran tulumlar, dar silüetler için yeni bir çağ başlatıyor.

 

Paris Moda Haftası 2023 İlkbahar/Yaz Trendleri

 

Parlaklığı Artır!

 

2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında parıldayan payetler, kristaller; yıldızlarla aydınlatılmış uzun yaz gecelerine selam veriyor. 



Düşük Bel Meselesi

 

Düşük bel trendi moda dünyasını her zaman ikiye bölünse de son senelerde yükselişe geçerek uzlaşma sağladı. Rafine etekler düşük beli günlük stile adapte etmeye kararlı.



Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.